Close

Despre

Agio Cosmetix a apărut din dorința pentru un stil de viață sănătos, iar așa s-a născut și pasiunea pentru produsele cosmetice naturale. Acestea sunt calitative, au mai puține riscuri, mai puține alergii.

În prezent, pe lângă pasiunea despre a mă informa de tot ceea ce există pe piață în materie de ingrediente noi, combinații potrivite perfecte pe diferite tipuri de ten, mă ocup și cu prepararea acestora în micul meu laborator sau cum îmi place să ii spun “oaza mea de liniște”.

Toate produsele sunt notificate conform Regulamentul (CE) Nr. 1223/2009 al
Parlamentului European și al Consiliului, însoțite de:

  • Certificat de conformitate
  • Raportul privind siguranța produsului cosmetic
  • Informații privind regulamentul produsului.

Cine este în spatele Agio Cosmetix?

Mă numesc Dana, am absolvit Facultatea de Farmacie în Timișoara, în prezent sunt rezidentă pe specializarea ”Farmacie generală”, am început în urmă cu 2 ani și am pus bazele unei afaceri făcând un sondaj pe piața cosmeticelor.

Am cliente care sunt încântate de produsele preparate cu multă dragoste.
O satisfacție mai mare nu există ca atunci când primesc mărturiile lor în care își exprimă mulțumirea față de munca mea.

De ce am ales să folosesc acest tip de recipient pentru creme?

Cremele pentru ten, ambalate în clasicul borcănel, fie că este rotund ori pătrat, au început să piardă din popularitate. Asta pentru că modul de folosire poate contamina produsul cu bacterii. În mod normal, se recomandă utilizarea unei spatule pentru a lua crema din recipient, însă acest gest nu este unul practic, multe femei folosind degetele. Iar atunci când foloseşti degetul, o parte din produsul din borcan poate intra în contact cu bacteriile de pe pielea ta. În plus, de fiecare dată când deschizi crema, tot produsul intră în contact cu aerul şi lumina, ceea ce înseamnă că o parte din ingrediente pot oxida mai repede. Iar un ingredient oxidat devine ineficient, aşa că nu te vei mai bucura de toate beneficiile produsului. Asta în cel mai bun caz. Un scenariu mai pesimist ar fi faptul că un ingredient oxidat ar putea fi dăunător pielii. De exemplu, vitamina C oxidată ar putea cauza apariţia punctelor negre. La fel şi uleiurile vegetale oxidate. Pe de altă parte, o cremă ambalată sub formă de tub sau într-un recipient cu pompiţă este mult mai uşor de utilizat şi dozat. Formula nu mai este atât de expusă oxidării şi nici nu intră în contact cu bacteriile.

Ce spun clienții noștri

Am fost curioasă la început, iubesc cremele, loțiunile, uleiurile concepute după o diagnosticare a tipului de piele și le-am încercat odată ce am descoperit Agio Cosmetix.
Nu-mi vine să cred cât de uimită sunt de ele și am să vă spun și vouă fetelor de ce: catifelează, matifiază, hidratează, umple liniile ridurilor, îți lasă senzația de relaxare a pielii chiar și a doua zi.
Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci, noi vom fi fericite cu produsele acestea.
Produsele sunt 100% naturale și au o calitate foarte bună! Recomand cu mare drag!!
Produse foarte bune și de calitate! Recomand cu drag!!
Nicoleta
Ana
Alis

Plati procesate cu ajutorul EuPlatesc