Close

Termenii si Conditii, Politica de Retur

Date Legale:

AGIO COSMETIX SRL
CIF: 42810002
Reg. com.: J35/1917/2020
Adresa: Str. Steaua, Nr.52, Timisoara, Judet: Timis

Termeni si Conditii

Site

Acest website este proprietatea Agio Cosmetix, companie înregistrată in România. Toate drepturile sunt rezervate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Agio-Cosmetix exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Agio-Cosmetix.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Agio-Cosmetix cu o cerere scrisa, datata si semnata. Agio-Cosmetix se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Agio-Cosmetix nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Agio-Cosmetix stocheaza date personale doar in momentul in care utilizatorul plaseaza o comanda. Datele personale detinute de catre Agio-Cosmetix sunt folosite doar cu scopul de plasare comenzi si contact in legatura cu comenzile plasate.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Politica de Livrare/Returnare

Livrare

Comenzile plasate in intervalul luni-vineri vor ajunge la destinatie intr-un interval de 24 ore – 72 ore. Comenzile facute vineri (dupa ora 16.00), sambata si duminica vor fi livrate in zilele de marti sau miercuri ale saptamanii urmatoare.

Orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Retur

Produsele cosmetice, dermato-cosmetice si de igiena si ingrijire personala care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur.

Returnarea produselor ce nu au fost desigilate se poate realiza in termen de 14 zile, iar rambursarea se va procesa in termin de 10 zile lucratoare.

Plati procesate cu ajutorul EuPlatesc